Liebherr Suomessa

Liebherr-yhtymää Suomessa edustaa oma myynti- ja huoltoyhtiö kuin myös paikalliset myynti-ja huoltopartnerit.

Liebherr-Finland Oy Ab perustettiin 2004 takaamaan valikoitujen Liebherr-tuotteiden myynti, markkinointi sekä jälkimarkkinointi Suomessa. Liebherr-Finland Oy Ab on Liebherr-yhtymän omistama. Valmistajan omistamalla myynti/markkinointiyhtiöllä saavutetaan tuotteiden ja tiedonkulun tehokkuus loppukäyttäjän ja valmistustehtaiden välillä. Liebherr-Finland Oy Ab edustaa Liebherr'in laajasta tuotevalikoimasta seuraavia tuotteita:

  • Maanrakennuskoneet
  • Materiaalinkäsittelykoneet
  • Ajoneuvonosturit
  • Ristikkopuominosturit

Pääkonttorimme nykyaikaisine tiloineen sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Tuusulassa, lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Tuusulassa sijaitsee yhtiön keskitetty hallinto, myynti-, varaosa- sekä huolto/korjaamopalvelu. Lisäksi huoltopisteitä sijaitsee useammalla paikkakunnalla ympäri maan. Laajan ja laadukkaan, sekä aidosti eurooppalaisen Liebherr tuotevalikoiman ja palveluiden ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaille luotettavan ja kustannustehokkaan palvelupaketin.

Seuraavilla Liebherr tuotteilla on pätevät ja kokeneet myynti- ja huoltopartnerit Suomessa.

Liebherr'in satamanostureita, satamatyökoneita, syväperustuskoneita, ilmailuteknologiaa ja kuljetusteknologiaa Suomen markkinoilla edustaa valmistustehtaat. Tehtaat sijaitsevat Lindenbergissä ja Kemptenissä (molemmat Saksassa) Toulousessa (Ranskassa) ja Nenzingissä (Itävallassa)
Liebherr-Finlandin toimitilat Tuusulassa